Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13.00'te gerçekleştireceği miting için vatandaşlara çağrıda bulundu.

"BİRLİKTE ŞAHİTLİK EDELİM"

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Merhaba, kıymetli hemşerilerim. Hasret bitiyor. Samsun, lideriyle buluşuyor. 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'de Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı coşkuyla karşılamaya hazırlanıyoruz. Türkiye'nin yeni yüzyılına, şahlanışına birlikte şahitlik edelim. Siz, kıymetli hemşerilerimizi yarın yapılacak mitince davet ediyoruz. Hepinizi hürmetle selamlıyorum" dedi.

"TÜM HEMŞERİLERİMİ BEKLİYORUM"

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise yayınladığı mesajda, "Değerli hemşerilerim, öncelikle sizleri saygıyla sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan toplu açılış töreni açılış programına tüm hemşerilerimi aileleriyle beraber bekliyorum. Bu vesileyle sizleri bir kez daha saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum" ifadelerini kullandı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.