Canşk Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlık alımlarını rahat ve hijyenik bir ortamda sağlaması için kurban pazarını hazır hale getirirken Başkan Sandıkçı, denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini dile getirdi.

İNCELEMEDE BULUNDU

Dereler Mahallesi’nde bulunan Canik Hayvan Pazarı’nda kurban bayramı öncesi hareketlilik başladı. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam Kurban bayramı ziyaret ederek, hem yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi hem de esnafa 'hayırlı işler' temennisinde bulundu.

DENETİMLER SÜRECEK

Vatandaşlar ve esnaf Canik Hayvan Pazarı’nda verilen hizmetlerden dolayı Başkan İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti. Başkan Sandıkçı, “Halkımızın güvenli ve hijyenik koşullarda kurban ibadetini gerçekleştirebilmesi için ekiplerimiz tarafından gerekli tüm denetim ve kontroller devam ediyor” dedi.

ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Hayvan Pazarı’nda vatandaşlarımızın gereken tüm ihtiyaçlarına anında cevap veriyoruz. İdari binası, kafeteryası, mescidi, tuvaleti ve banyosu ile Karadeniz’de örnek gösterilen bir pazar” diye konuştu.

'ŞAMPİYON' ALICI BULDU

Canik Hayvan Pazarı’nın en büyük kurbanlığı olan  bin 350 kilogram ağırlığındaki  ‘Şampiyon’ isimli boğa alıcısını buldu. Esnaf ve vatandaşlar arasında geçen pazarlık ise gülümseten anlar yaşattı.  Hayvan pazarı, Kurban Bayramı süresince vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.