TESİSLER EKSİK 

Samsun Gazetesi Spor Müdürü Esra Vural ve Samsun Gazetesi Köşe Yazarı Nedim Aydın'ın sunumuyla ekranlara gelen Transfer Gündemi programına konuk olan Karasamsun Spor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, kulübe destek çağrısında bulundu. Yıldırım mahalle takımlarının antrenman yapacağı yapacak tesislerinin olmadığını belirterek, "Tesisler var ama yapılmıyor. Samsun'da fazla saha var diyorlar, nerde var? Biz göremiyoruz. Asarcık'taki, Kavak'taki sahaları sayamazsınız. İlkadım'da bir sürü takım var ama 3 sahası var. Şimdi buralarda maç mı oynanacak, antrenman mı yapılacak? Burayı yönetenler kimse bunlara çare bulması gerekiyor. Altyapıda bir sürü çocuğumuz var. Samsunspor'un altyapı tesisleri mesela çok güzel keşke tam tamamlanabilse, ara sıra bizler de kullanabiliyoruz. Sağ olsunlar" diye konuştu.

İCRAAT YAPAN YOK 

Başkan Yıldırım, para desteği değil, malzeme ve ulaşım yardımı istediklerini belirterek, "Bizde şu sıkıntı var, 'Takımlara destek yapılacak' Tabi ki yapılsın. Fakat biz 5 gurupta, Atakum Belediyespor 8 gurupta, Kadıköy yarışıyor 10 grupta. Herkes taksimatta aynı desteği alıyor. Nasıl olacak? Şimdi BAL'da ki Samsun takımlarına bakıyoruz. Çarşambaspor, Atakum Belediyespor, Samsun Büyükşehir Belediyespor. Nasıl yarışacağız?  Biz para istemiyoruz hiç olmazsa top, forma, ulaşım gibi lojistik destek istiyoruz. Kimseden para istediğimiz yok. Bu dediklerimize destek olsalar yeter. Bunlarla ilgili belediye başkanlarının yanına gittik. Hayır diyeni görmedim ama icraat yapan da yok" ifadelerini kullandı.

AKYÜZ VE UZUN'A TEŞEKKÜR 

Transfer Gündemi programına katılan Karasamsun Spor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz ve Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'a Samsun'un tek televizyonu Kanal S TV'yi şehre kazandırdıkları için teşekkür ederek, başarı diledi.

Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.