Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sosyal belediyecilik anlayışının tüm gereksinimlerini göreve geldiği ilk günden itibaren tek tek yerine getirdiklerini belirterek, ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını dile getirdi. 

YARDIM ELİNİ UZATTI

Başkan Togar, 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşayan ve yürümekte zorlanan Kemal Kıvrak'ı evinde ziyaret etti. Başkan Togar, Kıvrak'a tekerlekli sandalye yardımında bulunarak, yürümekte zorlanan vatandaşın hasta taşıma aracı ile hastaneye ulaşımının sağlandığını açıkladı. 

ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Yine bir hayra vesile olmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. İlçemiz sınırlarında yaşayan tüm ihtiyaç sahiplerine kol kanat gererek elimizden gelen tüm imkanları seferber edip her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışının tüm gereksinimlerini göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tek tek yerine getiriyoruz. Bu kapsamda Ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz büyük ailemizin fertlerinin yaşam standartlarını yükseltmek, önlerindeki engelleri ortadan kaldırmak için çözümler üretmeye devam ediyoruz. 19 Mayıs Mahallemizde Kemal Kıvrak Ağabeyimizi evinde ziyaret ederek yaşam koşullarını bir nebze olsun kolaylaştırmak için kendisine tekerlekli sandalye vererek hasta taşıma aracımız ile hastaneye ulaşımını sağladık."

Haber Kaynak: Pakize KABAK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.