Başkan Cemil Deveci'den Dayanışma Çağrısı! Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, muhtarlarla bir araya gelerek, dayanışma çağrısı yaptı 

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Muhtarlar Meclisi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Deveci, "Dayanışmayı sağlayabilirsek, bu yükün altından çıkarız. Bu yükü birlikte taşıyabilme gücümüz var" dedi.

WhatsApp Image 2022-04-12 at 13.04.16 (2).jpeg

FİKİRLERİNİ SORDU

Atakum Belediyesi Muhtarlar Meclisi, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci başkanlığında toplandı. Atakum'da görev yapan muhtarların yoğun ilgi gösterdiği meclis toplantısına Atakum Belediye Meclisi üyeleri, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürleri de katıldı. Başkan Deveci, toplantıda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verirken yeni projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Başkan Deveci, "Önceliklerimizi birlikte planlayalım. Taşın altına elimizi birlikte sokacağız, yükün altına birlikte gireceğiz. Böyle bir dayanışma sağlayabilirsek, bu yükün altından çıkarız. Bu yükü birlikte taşıyabilme gücümüz var" ifadelerini kullandı. Toplantının ardından Başkan Deveci, Av. Gülay Deveci ve belediye yöneticileri muhtarlarla iftar yaptı.

WhatsApp Image 2022-04-12 at 13.04.17.jpeg

'HEPİNİZ BELEDİYE BAŞKANISINIZ'

Belediyenin mali durumuyla ilgili muhtarlara detaylı bilgi veren Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili de açıklamalarda bulundu. Başkan Deveci, "Bu sene kırsal mahallelerde gerçekleştirilecek su çalışmalarının ardından biz de yol çalışmalarını yapacağız. Özellikle dokuz mahallemizde yoğunluğumuz olacak. Benim belediye başkanı olarak değil bir komşu olarak sizden isteğim var; çünkü hepiniz de ayrı ayrı birer belediye başkanısınız. Benim sorumluluğum neyse sizin de o. Hepiniz Cemil Deveci olmak durumundasınız. Var olan bütçemizi ve olanaklarımızı birlikte en ihtiyaçlı, en öncelikli hangi mahalle ise el birliği ile oradan başlayarak ihtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor. Önceliklerimizi birlikte planlayalım. Taşın altına elimizi birlikte sokacağız, yükün altına birlikte gireceğiz. Böyle bir dayanışma sağlayabilirsek, bu yükün altından çıkarız. Bu yükü birlikte taşıyabilme gücümüz var." sözlerini kaydetti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

WhatsApp Image 2022-04-12 at 13.04.16.jpeg 

WhatsApp Image 2022-04-12 at 13.04.16 (1).jpeg 

WhatsApp Image 2022-04-12 at 13.04.15.jpeg