Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci Kurban Bayramı mesajında artan koronavirüs vakalarına dikkat çekere vatandaşlara çağrıda bulundu. 

SAĞLIĞI DÜŞÜNMELİYİZ

Başkan Deveci Kurban Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Deveci,  bayramda kalabalık ortamlarda yakın temas halinde olunmasının vaka sayılarında yükselişe neden olabileceğine dikkat çekerek, "Birlik ve beraberlik duygularımızın bizi sevgiyle çevrelediği; paylaşmanın, dayanışmanın ve komşuluk hukukumuzun en üst seviyeye çıktığı bir bayramı daha yaşıyoruz. Toplumumuzda her zaman çok anlamlı olan bayram günlerimizde ailemizle, komşularımızla bir arada olmanın sevincini taşıyoruz. Ancak bu güzel günlerde bir arada olurken yeniden artış seyri gösteren koronavirüs vakalarını unutmamalı, hem sevdiklerimizin hem de kendimizin sağlığını düşünmeliyiz" dedi. 

BEREKET PAYLAŞTIKÇA  ARTIYOR

Bayramların önemine de değinen Başkan Deveci şunları söyledi: "Kıymetli komşularım, Kurban Bayramı, ihtiyaç sahipleri ile paylaşmanın manevi huzurunu yaşayabileceğimiz önemli bir bayram. Paylaştıkça artan bayram bereketinin tüm kentimize dağılmasını temenni ederek Kurban Bayramımızı kutluyor; bayramımızın ülkemize, milletimize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik getirmesini diliyorum."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.