Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş kampanya ile ilgili Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü makamında ziyaret etti. Başkan Akgül burada yaptığı açıklamada “Çocuklarımızın eğitimi her şeyden önemli, onlar için yapamayacağız fedakârlık yoktur” dedi.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitimden yararlanabilmeleri için Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacı ile başlatılan “Öğretmenim Sınıf Tam” kampanyası sürüyor.  Bilgisayar ve tablet bağışları ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.


Kampanya çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için bilgisayar ve tablet desteğinde bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ,“Pandemi süreci nedeniyle yurdumuzda uzaktan eğitime geçişin hazırlıkları yapılıyor. Ne yazık ki, ailelerin mevcut koşullarda bu altyapıya hazır olmadığını biliyor ve görüyoruz. Evinde internet yok ya da masa üstü, diz üstü bilgisayar yok, tablet yok. Böyle bir durumda eğitimin çok zor olacağını görüyorum. Bu nedenle başta Sivil Toplum Kuruluşlarımız olmak üzere imkanı olan tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.”dedi.