Yılport Samsunspor,  Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Fatih Karagümrük ile bu akşam saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

18'İNCİ SIRADA BULUNUYOR 

Kritik karşılaşmada 18'inci sırada küme düşme hattında bulunan Kırmızı - Beyazlılar, kötü gidişata dur demek için Fatih Karagümrük engelini kayıpsız geçerek, devre arasına mutlu girmek istiyor. 


8'İNCİ RANDEVU 

Kırmızı - Beyazlılar, erteleme maçının dışında ilk devrenin son karşılaşmasını sahasında ligin 17'inci sırasında 17 puanı bulunan ve ligde en az gol yiyen takımı Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. İki takım daha önce 7 kez birbirine rakip oldu. Bunların 5'ini Samsunspor, 1'ini Fatih Karagümrük kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

17 MAÇTA 4 GALİBİYET

Samsunspor, 17 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 18'inci sırada 15 puanı bulunmakta.  Rakip filelere 19 gol gönderen Samsun temsilcisi kalesinde 29 gol gördü. 
Rakibi Fatik Karagümrük ise, bu sezon oynadığı 17 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile 17 puan toplarken kalesinde 18 gol gördü. 18 gole ise imza attı. 

YILPORT SAMSUNSPOR'DA MUHTEMEL KADRO

OKAN 
OSMAN
SATKA
ALİM 
YUNUS EMRE 
SONER G
TAIT
CARL HOLSE
EMRE
DIMATA
MARIUS

FATİH KARAGÜMRÜK

EMRE
VESELI
IBRAHIM 
MARCUS 
CAN 
VALENTIN 
GÜVEN 
KEVIN 
MÜNİR
FEDERICO
SHUKUROV

Samsunspor Süper Lig'de kalmayı garantiledi Samsunspor Süper Lig'de kalmayı garantiledi

Nedim Aydın

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN