Serttaş Bakliyat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

MTSO’nun, Mersin’i bir araya getirmek adına önemli bir güce sahip olduğunu belirten Serttaş, "Mersin’in MTSO’ya geçmişte olduğu gibi bu günde ihtiyacı var" dedi.

MTSO’nun kent adına yapılan planlarda büyük payı olduğunun altını çizen Serttaş, "Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin’in en önemli kurumlarından biridir. Mersin’i bir araya getiren, kent için çalışmalarını sürdüren, tek amacı Mersin’in menfaatleri olan MTSO’daki kan değişiminin, Mersinimiz adına olumlu sonuçlar doğurmasını temenni ediyoruz. MTSO’nun dün olduğu gibi bugün de Mersin menfaatlerine yönelik çalışmalar yapacağından şüphemiz yoktur. Geçmiş dönem başkanı Şerafettin Aşut’a kentimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, büyük bir çoğunluk tarafından başkanlığa seçilen Ayhan Kızıltan ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilerim. Meclis Başkanı olarak seçilen kentimizin ağabeyi olarak bilinen Hamit İzol’u da tebrik ederim" ifadelerini kullandı.