BARIŞ ALICI SAMSUNSPOR'DA 

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferi Barış Alıcı için Nuri Asan Tesislerinde imza töreni düzenlendi.

"UZUN ZAMANDIR UĞRAŞIYORDUK"

Samsunspor İcra Kurulu üyesi Suat Çakır, burada yaptığı konuşmada, uzun zamandır uğraştıkları transferi sonlandırmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

"SAMSUNSPOR'A KAZANDIRIYORUZ"

Barış'ın kendisinin de gelmek için çalıştığını aktaran Çakır, "Barış kardeşimizi Samsunspor'a kazandırıyoruz. İnşallah Samsunspor'a Cumhuriyeti'mizin 100. yılında şampiyonluğu yaşatacak, futbolcularımızdan bir kardeşimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun." dedi.

WhatsApp Image 2023-02-02 at 13.07.31 (1)

"SÜPER LİG'İN EN GÜÇLÜ ADAYINA GELDİM"

25 yaşındaki futbolcu Barış Alıcı ise, Samsunspor'a gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, "Samsunspor her futbolcunun gelmek istediği bir camiadır her zaman. Ben de böyle bir şansı yakaladım, son bir buçuk senedir Gençlerbirliği'nde de iyi bir performans sergiledim. Artık hedefi olan bir kulübe Süper Lig'e çıkmanın en güçlü adayı olan bir kulübe geldim. Buraya geldiğim için de çok mutluyum. Öncelikli hedefim bu forma altında bu sene özellikle şampiyonluk yaşamak ve takımıma güç kazandırmak. Sonrasında da Süper Lig'de senelerce kalıcı olup Samsunspor'a güç katmak istiyorum. Umarım da bunu hep beraber gerçekleştiririz." şeklinde konuştu.

"ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAK"

Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan da Barış'ın Samsunspor'a gelmek için büyük fedekarlık yaptığını ve bu sezon kendilerine şampiyonluk yolunda önemli katkılar sunacağını dile getirdi.

Konuşmanın ardından genç oyuncu, kendisini 1.5+1 yıllık Samsunsporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

20 MAÇTA 4 GOL 3 ASİST

Futbolcu bu sezon Gençlerbirliği forması altından çıktığı 20 maçta, 4 gol, 3 asistlik katkıda bulundu.

GENÇLERBİRLİĞİ AYRILIĞI DUYURDU 

Gençlerbirliği'nin futbolcu ile yollarını ayırdığını " Kulübümüz ile Barış Alıcı arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Barış Alıcı’ya kulübümüze vermiş olduğu emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." şeklinde duyurdu. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.