ÇARŞAMBA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BARİK ÇİÇEK'E ZİYARET

ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek’e iadeiziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Yılmaz, “Emniyet müdürümüze borsamıza gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür ediyoruz. Meclisimiz ile müdürümüzü ziyaret ederek, emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzun bir kez daha altını çiziyoruz” dedi.

GÜVENLİĞE İLİŞKİN İSTİŞARELERDE BULUNDU

Yılmaz ile Çarşamba’nın güvenliğine ilişkin konularda istişarede bulunan Çiçek, “İlçemizde huzur içerisinde yaşanması için teşkilatımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önceki görüşmelerimizde Çarşamba’da yürütülen fındık ticaretinin güvenliği hususunda Borsa Başkanımız Kazım Bey ile istişarelerde bulunmuştuk. Bu yıl fındık sezonu içerisinde yok denecek kadar az sayıda hırsızlık vakası yaşadık. Denetimlerimiz devam ediyor. Milletimiz bize her konuda ulaşabilir. İhbar hatlarımız aktif bir biçimde çalışıyor” diye konuştu.


Ziyarete ayrıca ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar, Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Borsa Hukuk Danışmanı Avukat Berivan Yaralı iştirak etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.