Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yaptığı malzeme yardımları ile amatör spor kulüplerini sevindirdi. Yüreğir’de sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirten Başkan Çelikcan ’’Sporun temelinin amatör sporlar olduğunu belirterek ’’Spor ve sanatla yetişen gençlerimiz her alanda daha başarılı olur’’ dedi.

Yüreğir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen malzeme törenine ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, TÜFAD Başkanı Mehmet Sümer, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı , Güney Bölgesi Milli Takım Antrenörü İbrahim Okutan, klüp başkanları ve sporcular katıldı.

Yüreğir’de sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Çelikcan, ’’Çocuklarımızı sokağın olumsuz koşullarından uzak kalması için bireysel sporlardan biri veya takım sporlarına yönlendirmek önemlidir. Spor çocuklarımızın fiziki gelişimlerinin yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına vesile olur. Bu yüzden ilçeyi spor tesisleriyle donatıyoruz.’’ şeklinde konuştu.

ASKF Başkanlığına yeni seçilen Ahmet Bozan spora yapılan yardımların boşa gitmeyeceğini belirterek amatör spora destekleri için Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür etti.

Adaletgücü, Anadolu 19 Mayıs spor, Gençlerbirliği, Güneşlispor, Kazime Özlerspor, Kiremithanespor, Köprüspor, Özdenspor, Seyhangücü, Yüreğir İdmanyurdu, Yüreğirspor, Sinanpaşaspor Kulübü, Adana ASKF Karması, Yüreğir İşitme Engelliler ,Adana Demirspor, Çukurova Üniversitesi ve Yüreğir Belediyespor taımlarından oluşan toplam 17 kulübe futbol ayakkabısı, tekmelik, futbol topu, maç forması, penye ve tişört, kaleci eldiveninden oluşan malzemeler dağıtıldı.