Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede mücadele eden 6 amatör futbol kulübe nakit para yardımı yaptı. Belediye başkanlık makamında ağırlanan 6 kulüp başkanına çekleri bizzat başkan Alıcık tarafından verildi.

Nazilli Belediyesi Başkanlık makamında, ilçede mücadele eden Arslanlıspor, Yıldızgücüspor, Pamukspor, Sanayispor, Yeşilyurtspor ve Bozyurtspor kulüplerine Başkan Haluk Alıcık tarafından 5’er bin TL nakit para yardımı gerçekleştirildi. Törene Başkan Alıcık, kulüp başkanları, daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Başkan Alıcık, çekleri başkanlara verirken yaptığı açıklamada, amatör spor kulüplerinin desteklenmesi konusunda üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Alıcık, “Amatör spor kulüpleri şehrin profesyonel takımına oyuncu kazandırıyor. Alt yapı için amatör kulüplere destek vermeye devam edeceğiz. Amatör kulüplerde yöneticilik yapmak çok zordur. Olmayan paralarla bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Bende yaklaşık 15 sene Yıldızgücüspor’da görev aldım. Zorlukları iyi bilirim. Gençlerimiz içinde bu tür kulüplerde görev alması çok önemlidir. Gençlerimiz içinde bir sosyallik, deşarj olma yeridir” ifadelerini kullandı.

Törene katılan Arslanlıspor, Yıldızgücüspor, Pamukspor, Sanayispor, Yeşilyurtspor ve Bozyurtspor amatör kulüp başkanları da yaptıkları ortak açıklamada, “Başkanımız Haluk Alıcık, her zaman amatör kulüplerimize destek oluyor. Bize yaptığı yardımlar bizim gibi kulüplere nefes aldırıyor. Kendisine çok teşekkür ederiz” dediler.