Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı Oğuzhan Ata Sağdıkoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı Oğuzhan Ata Sağdıkoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

“Ticaretin önünü açmak için yola çıktık”

Ziyarette konuşan Sadıkoğlu," Malatya’da ticaretin önünü açmak için yola çıktık. Bugünde değerli başkanımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmak istedik.Malum bir adaylık sürecimiz var. Ekibimizle birlikte, Malatya’da yeni bir vizyon katmak ticaretin önünü açmak ve daha güzel işler yapmak için yola çıktık" ifadelerini kullandı.

“Arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Temennimiz ve dileğimiz odur ki Malatya’mızın hakkında ve ticaretinde hayırlısı ne ise o olsun. Arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum.Demokrasinin güzelliği de buradadır.İnsanlara herkesin kendi yapacağı programları, fikirlerini anlatmaları ve tercih noktasında onu ilgili seçmen kitlesinde almalarıdır.Demokrasideki bu seçme ve seçilme olgusundan ve adaylıklarından dolayı kendilerini kutluyorum bu bir cesaret işidir.Tabi insanlarımızın objektif düşünce anlamında memleketimize hayırlı olan kimse onu seçmeleri noktasında bizim temennimiz olur" şeklinde konuştu.