AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı Samsun'da ağırlayacaklarını ifade etti.

Başkan Aksu, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum ile Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile ilgili görüşmeler, yatırım ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

21-bakanlar (2).jpg

"ÖRNEK PROJE OLACAK"

Bakan Kurum ile birlikte Toybelen Sanayi Sitesi ile ilgili çalışmaları masaya yatırdıklarını kaydeden Başkan Aksu, "Eski sanayi yeri Gülsan ile ilgilide şehrimize de çok güzel bir rekreasyon alanı kazandırılacak. Toybelen Sanayi Sitesi hem esnafımızı mutlu eden hem de vatandaşımızı mutlu eden çok ideal örnek bir proje olarak Samsunluların hizmetinde olacak" diye konuştu.

1044453484_100_0_1099_749_1920x0_80_0_0_9acdfc24c0f3d3e1d454fe61821071a7.jpg

"STANDARDI YÜKSEK KONUTLAR"

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili güzel gelişmelerin olacağını kaydeden Aksu, "Canik ve İlkadım'daki kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdık. Önümüzdeki günlerde belki Ramazan Bayramı'ndan sonra bakanımız Murat Kurum'u Samsun'da ağırlayacağız. Yıllardır konuşulan kentsel dönüşüm konusunda Allah'ın izniyle milletimize umut verip heyecanlandıran güzel gelişmeler olacak. Samsun’da rezerv konutların yapımı sürüyor. Canik'te İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde konutlar yapılıyor. İlkadım'da bin 400, Canik'te de 600 adet konut kentsel dönüşüm amacıyla değerlendirilecek ve kullanılacak. Bu çalışmalarla da şehrimiz, değişim ve dönüşümle de insani, yaşam standardı yüksek konutlara kavuşmuş olacak" dedi.

21-bakanlar (5).jpg

HASTANE YIL SONU TAMAM

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca' ile de kentteki sağlık yatırımlarını konuştuklarına değinen Başkan Aksu şunları söyledi: "Bakanımızı da inşallah Samsun'da ağırlayacağız. Bakanımızla şehir hastanemizle ilgili inşaat ve bağlantı yollarını konuştuk. Samsunumuzda yakın zamanda 19 Mayıs, Salıpazarı, Vezirköprü ve Kavak Devlet Hastanesi hizmete alınmıştı. Şimdi de Tekkeköy Devlet Hastanesi büyük ölçüde kaba inşaatı tamamlamak üzere inşallah yıl sonuna kadar değilse de 2023 içinde bu inşaat tamamlanacak. Samsun'a hizmet için gece gündüz durmadan çalışmaya devam ediyoruz. "

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

21-bakanlar (3).jpg

21-bakanlar (1).jpg