AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı bugün Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum ile 17 milletvekilinin de katılımıyla tüm gün tüm ilçelerde devam edecek etkinliklerle yapılacak.

SORULARI CEVAPLAYACAK

Bugün saat 10.15'te Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleştirilecek basın toplantısında  Bakan Kurum'un, kentsel dönüşüm ile birlikte sosyal konut, orta gelirlilere konut projesi ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacak.

İLÇE İLÇE GEZECEKLER

Basın toplantısına Bakan Murat Kurum'un yanı sıra; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyeleri Ayşe Böhürler ve Mehmet Umur; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Samsun Koordinatörü ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Samsun Milletvekillerinin yanı sıra; çevre illerden çok sayıda milletvekili de katılacak. Samsun İl Başkanlığı koordinasyonunda; Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleşecek sıralı toplantıların dışında; misafir milletvekillerinin katılımlarıyla Samsun'un 17 ilçesinde ayrı ayrı etkinlikler düzenlenecek.

SAMSUN PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Kurum, "Bugün günlerden Samsun" diyerek yapılan yatırımların grafiğini paylaştı.

İşte o paylaşım;

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.