ÇOK SAYIDA ADRESE OPERASYON

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bugün sabaha karşı ilçede çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

18 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUK VE KADINLAR DA VAR

3 Ağustos gecesi Bafra Ticaret Borsasının kurşunlanması ve 29 Eylül'de ise Bafra Ticaret Borsası Başkan Adayı Tarık Erol'un silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında 18 yaşından küçük çocuklar ile kadınların da bulunduğu toplam 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 8 kişi, Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü.

NE OLMUŞTU?

23 Ağustos Çarşamba günü, saat 23.50'de Alpaslan Mahallesi Samsun-Sinop karayolu üzerindeki Bafra Ticaret Borsası motosikletle gelen iki kişi tarafından pompalı tüfekle kurşunlanmıştı. Binanın ikinci katının camlarına pompalı tüfekle 7 el ateş ettikten sonra şüpheliler olay yerinden kaçmıştı. 

29 Eylül'de meydana gelen bir diğer silahlı saldırı olayında ise, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı ve başkan adayı Tarık Erol (51), çay ocağının önünde otururken 17 yaşındaki B.R.D.'nin silahlı saldırısına uğramıştı.

Haber Kaynak: Emre Öncel

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.