Samsun’da,  Kemal B. (70), 3 ay önce de tabancayla ateş ederek yaraladığı oğlu Nazım B.’yi (44) yine tabancayla vurdu. Nazım B., başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, baba Kemal B. gözaltına alındı.

3 AY ÖNCE DE VURDU

İlkadım ilçesinde, 3 Temmuz'da meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan Kemal B. ile oğlu Nazım B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine tabancayla ateş eden Kemal B., oğlunu bacaklarından yaraladı. Olaydan sonra gözaltına alınan baba, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAHVEHANEDE SALDIRDI

Baba ve oğlu arasında dün akşam saatlerinde Pazar Mahallesi’nde bir kahvehanede yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kemal B. tabancayla oğluna ateş etti. Nazım B. başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Kahvehanedekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahalesinin ardından cankurtaran ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nazım B. tedaviye alındı. Olay sonrası kaçan Kemal Bulut, Cinayet Bürosu ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 

Emniyetteki sorgusu tamamlanan baba bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Mustafa İNAN