Atakum Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Toplantısı, Atakum Belediye Başkanvekili Atilla Tekcan başkanlığında gerçekleştirildi. Koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle toplantıya katılamayan  Belediye Başkanı Av Cemil Deveci, yazılı mesajında Karadeniz’in ilk ve tek Gıda Bankası’nın Atakum Belediyesi tarafından 29 Ekim’de Samsun’da açılacağını duyurdu.

Atakum Belediyesi’nin 2021 tahmini bütçesi hazırlanırken ‘En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Çünkü bu dünyayı dünya yapan şey insandır’ anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Deveci, " Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir göstergesi olarak Karadeniz bölgesinde ilk ve tek olan Gıda Bankası’nı kısa süre içinde hayata geçiriyoruz. 29 Ekim 2020 günü açılışını gerçekleştireceğimiz Gıda Bankası’nın Atakum halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

AZERBAYCAN'A DESTEK ŞEHİDE VEFA 

Atakum Belediye Başkanvekili Atilla Tekcan, Azerbaycan'ın yanında olduklarını belirterek, "Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu buradan tüm kamuoyuna, tüm dünyaya duyurmak istiyoruz. Oradan savaşan tüm Azerbaycan askerlerine, halkına kolaylıklar diliyoruz" dedi. Atakum ağustos ayında uygulamadan kaçan bir şüpheliyi takip ederken geçirdiği trafik kazasında şehit olan Atakumlu polis memuru Adem Keskin'i de unutmadı Meclisteki dört parti grubunun ortak önergesi ve oy birliği ile Cumhuriyet Mahallesi 37. ve 56. sokakların kesişiminde yeni inşa edilen parka, Şehit Polis Memuru Adem Keskin Parkı ismi verildi.