Sivas'ta eski damat vahşeti: 4 ölü

SİVAS'ta iddiaya göre ayrıldığı eski eşinin ailesinin yaşadığı eve giden Dursun D. aynı aileden 4 kişiyi tabancayla öldürdü.

Olay saat 22.00 sıralarında Yüceyurt Mahallesi Şehit İsmail Şirin Caddesi üzerindeki 11 katlı apartmanın birinci katında yaşandı. İddiaya göre Kandur ailesinin eski damadı olduğu öğrenilen Dursun D., gece saatlerinde binaya gelerek aile ile tartışmaya başladı. Şüpheli Dursun D. üzerinde taşıdığı tabanca ile evde bulunan Turgut, karısı Döndü, kızı Beyza ile oğlu Can Serkan Kandur'a (24) ateş açtı. Turgut, Beyza ve Can Serkan Kandur olay yerinde, Döndü Kandur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın yaşandığı yere çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silah seslerini duyan mahalleliler de bine önünde toplandı. Olay sonrasında şüpheli Dursun D. binadan çıkarak kaçtı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Görüntü Dökümü:
-Olay yerinden görüntüler
-Binanın görüntüleri
-Polis ve sağlık ekiplerinin görnütüsü
-Yakınlarının yaşadığı şok
-Detaylar

Haber-Kamera: Eraydın AYTEKİN-Hüsnü Ümit AVCI-Uğur YİĞİT/SİVAS, ()

============================

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, motosikleti bırakıp kaçtı

ADIYAMAN'da, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şüpheli, motosikleti bırakarak kayıplara karıştı.

Olay, akşam saatlerinde Yeşilyurt Mahallesinde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamada plakası olamayan motosikleti durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kontrol noktasından kaçtı ve bir süre sonra motosikletini bırakarak yaya kaçtı. Polis plakasız motosikleti incelemeye alırken şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-----------------------------------
-Olay yeri
-Polis ekipleri
-Motosiklet
-Polis ekiplerinin motosikleti incelemesi
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mahir ALAN -ADIYAMAN-)

=============================

Bakan Yardımcısı İnce, İzmir’de trafik denetimine katıldı

İZMİR’in Kemalpaşa ilçesine gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, ilçedeki trafik denetim noktasında incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Kurban Bayramı için trafikte alınan tedbirleri yerinde incelemek amacıyla Kemalpaşa ilçesinde bulunan Ankara asfaltı polis noktasını ziyaret etti. İnce’yi Vali Yavuz Selim Köşger, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve Bornova Kaymakamı Fatih Genel karşıladı. 

İnce, vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtırken trafik kurallarına duyarlı olunması amacıyla araç içerisindeki çocuklara kırmızı düdük hediye etti. Ayrıca sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
-Muhterem İnce’nin ziyaretinden görüntü
-Muhterem İnce’nin konuşması
-Genel görüntü ve detaylar

Haber-Kamera: Emircan DURAK/Kemalpaşa (İZMİR), ()

============================

Elektrik teline takılan yaralı güvercin kurtarıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde itfaiye elektrik teline takılarak mahsur kalan güvercini kurtarmak için seferber oldu. Güvercin, itfaiye ekibinin çalışması sonucu kurtarılırken, çevredeki vatandaşlar meraklı gözlerle çalışmaları izledi.

Cuma Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın dışına sarkan elektrik teline ayağı dolanıp aşağı sarkan güvercini gören çevre sakinleri, itfaiyeye haber verdi. Uçmaya çalışan, ancak ipten kurtulamadığı için apartman duvarına çarpan güvercinin özgürlüğüne kavuşabilmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. İtfaiye aracının merdiveniyle bulunduğu bölgeye çıkan ekipler güvercini yakalayarak ayağını telden kurtardı. Yaralı güvercin Belediye Hayvan Bakım Ve Tedavi Merkezi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-----------------------------
-Ekiplerin güvercini kurtarma çalışması
-Güvercinin kurtarılması

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),()

============================

Kontrolden çıkan motosiklet, kaldırıma devrildi: 1 ölü

ADANA'da kontrolden çıkan elektrikli motosikletin, kaldırıma devrilmesi sonucu sürücü Alper Topçil, hayatını kaybetti. 

Kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Alper Topçil'in kullandığı elektrikli motosiklet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp, kaldırıma devrildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, başından darbe alan Topçil'in öldüğünü belirledi. Acı haberi alıp, kaza yerine gelen Topçil'in kız kardeşi, gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Ağabeyini kaybeden genç kadın, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Polisin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Topçil'in cenazesi morga kaldırıldı. 
Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.  

Görüntü Dökümü
------------------------
-Kaza yerinden görüntü
-Kaza yerinde devrilen elektrikli motosiklet ve üzeri örtülü ceset
-Polis araçlarından görüntü
-Kaza yerinde gözyaşı döküp, sinir krizi geçiren Alper Topçil'in kız kardeşi
-Genel ve detay görüntüler

Haber - Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA, ()

=============================

Yeni Adana Şehir Stadyumu, Adana Demirspor'un renkleriyle ışıklandırıldı

Yeni Adana Şehir Stadyumu, TFF 1'inci Lig play-off final maçında Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelen Adana Demirspor'a destek için mavi-lacivert ile aydınlatıldı. Stadın ışıklandığını görenler ise cep telefonlarıyla bu anı ölümsüzleştirdi. 

Adanalı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Süper Lig yolunda Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşan Adana Demirspor'a moral vermek için maç boyunca yeni stadyumun 'mavi-lacivert' ışıklarla aydınlatılmasını önerdi. Önerinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da kabul edilmesi üzerine Ankara Eryaman Stadyumu'ndaki play-off final karşılaşma öncesi ve karşılaşma sırasında merkez Sarıçam ilçesinde yapımı bitmek üzere olan 33 bin kişilik Adana Şehir Stadyumu'nun dış cephesi, Adana Demirspor'a destek vermek için mavi lacivert renklerde ışıklandırıldı. Ayrıca gökyüzüne doğru yapılan ışık şovu da görsel bir şölen oluştururken, vatandaşlar ise cep telefonlarına sıralarak anı ölümsüzleştirdi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-------------------------------
-Vatandaşların stadyum önünde  görüntü çekmesi
-Vatandaşlerin selfie yapmaları
-Stadın aydınlatılması
-Genel ve detaylar

Haber - Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,()