Ayvacık Ziraat Odası Başkanlığı, delegelerin katılımıyla ilçedeki üreticilerin sorunlarını değerlendirmek üzere toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda özellikle Toprak Mahsulleri Ofisi'nde (TMO) yaşanan randevu sorunları ve üreticilerin mağduriyetleri gündeme geldi.

Çiftçilerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durulan toplantıda, üreticilerin yaşadığı sıkıntıların giderilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Samsun’da ekmek ve ulaşıma zam var mı? Açıklama geldi
Samsun’da ekmek ve ulaşıma zam var mı? Açıklama geldi
İçeriği Görüntüle

Samsun Haber Ayvacık'ta Kahverengi Kokarca Seferberliği (1)-1

KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELE GÜNDEMDE

Toplantının önemli gündem maddelerinden biri de kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele oldu. İlçede üreticilerin önemli sorunları arasında yer alan zararlıya karşı yürütülen ilaçlama çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Samsun Haber Ayvacık'ta Kahverengi Kokarca Seferberliği (1)

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Ayvacık Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Avcı, üreticilerin sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm için gerekli girişimlerin yapılması amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Avcı, toplantıya katılan delegelere teşekkür ederek çiftçilerin sesi olmaya ve sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Samsun Haber Ayvacık'ta Kahverengi Kokarca Seferberliği (2)

Samsun Haber Ayvacık'ta Kahverengi Kokarca Seferberliği (4)

Samsun Haber Ayvacık'ta Kahverengi Kokarca Seferberliği (3)

Samsun'da sıcaklık 16 derece birden düşüyor! Tarih verildi

Samsun'da yasaklı madde baskını! Cezaevine gönderildi

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Selma Kol