Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Atıcılık İl Temsilcisi Ali Kocabey ve başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Türkiye Atıcılık Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ali Kocabey, 26-29 Ekim tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen “Cumhuriyet Kupası Atıcılık Yarışması”dan Adana'ya çifte kupayla döndüklerini, kupalarını Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Nur Ala Aliş'in elinden aldıklarını ifade etti.

Kocabey, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin tüm sorunların çözümünde destek olduğunu, Mersin’de 4 gün süren müsabakalar sonucunda ilk 7’ye 4 sporcunun kaldığını ifade ederek, güçlü rakiplerine rağmen Kamil Tör’ün birinciliği, Ali İhsan Kaya’nın ise üçüncülüğü elde ettiğini söyledi.

Hadi, Adana'daki poligonu bakıma aldıkları ifade eden Hadi şöyle devam etti:

"Poligonu sezon başında bakıma aldık. Makineler daha elverişli hale geldi. Poligonu baştan aşağı yeniledik. Başarılı sporculara verdiğimiz plak, fişek yardımı itici güç oldu. Malzeme desteğimiz sürecek. Yeni İl Temsilcisi Ali Kocabey, bu spora büyük zaman ayırdığı gibi, atıcılık ailesiyle de ilişkileri çok iyi. Kendisi de yarışan ve diğer Adanalı sporcularla yakından ilgilenen Ali Kocabey’e güveniyorum. Bu spor dalında daha önemli başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Mersin'de yapılan müsabaka da başarılı olan sporcular kutluyorum."