Av. Adem Güney, yarın (12 Ocak Cuma) partisi tarafından düzenlenecek karşılama programının ardından Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı'nda adaylığını açıklayarak seçim çalışmalarına başlayacak.

RESMİ OLARAK AÇIKLANACAK

Güney, yarın (12 Ocak Cuma) saat 11.00'de partililer tarafından Ankara Yolu üzerinde karşılanacak. Güney, 12.50'de Büyük Cami'de Cuma namazını kıldıktan sonra saat 14.00'te Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı'nda basın açıklaması gerçekleştirecek. 

SMG DUYURMUŞTU

Samsun Medya Grubu 9 Ocak'ta tüm yayın mecralarında Av. Adem Güney'in aday olacağını duyurmuştu. Adem Güney, Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir teveccüh olduğunu bizzat yaşayarak gözlemlediğini ve eski ilçe belediye başkanları ile birçok partiden eski ilçe başkanlarının partiye katılmak için sabırsızlıkla beklediklerini kaydetmişti. Güney, "Tecrübelerime ve sahadaki izlenimlerime göre yaptığım tespitler var.Bu seçimi kazanacağım" demişti. Av. Adem Güney, AK Parti'de il başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi'nin resmi sosyal medya hesabından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Av. Adem Güney olduğu da paylaşıldı.

NEJLA KAYA

Samsun'da denizde can pazarı! Balıkçı akıntıya kapıldı Samsun'da denizde can pazarı! Balıkçı akıntıya kapıldı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.