Havzalı Kadınlar Platformu tarafından, Filistin yararına 'İşgal Ve Zulüm Altındaki Filistinli Kardeşlerimize Yardım İçin Kermeste Buluşuyoruz'  adı ile düzenlenen kermes sona erdi. 180 bin lira toplanan kermes sonrası platform üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

180 BİN LİRA TOPLANDI

Ümran Uğurlu Başkan Özdemir’e kermes hakkında bilgiler aktardı. Uğurlu kermesin 4 gün boyunca açık kaldığını ve toplanan 180 bin liranın ilgili yardım hesabına yatırıldığını ifade ederek; “Havzalı kadınlar olarak İsrail'in insanlık dışı saldırılarına maruz kalan mazlum ve mağdur Filistin halkı için alın teri döktük. Başta kermesimize büyük destek veren Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir ile Havzalı kadınlarımız olmak üzere bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

İSRAİL'İ KINADI

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Uğurlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Öncelikle İsrail’in Filistin’de sahnelediği vahşeti ve terör devleti İsrail’i bir kez daha kınıyorum. Kermesin açılmasında ve kermes boyunca büyük emek sarf eden AK Parti Havza Kadın Kolları ve Havza Kadınlar Platformu Başkanı Ümran Uğurlu, platform yönetimi ve gönüllü olarak kermese destek olan tüm Havzalı kadınlarımıza teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

İnanç Dünyası 18 Nisan Perşembe Kanal S'de İnanç Dünyası 18 Nisan Perşembe Kanal S'de

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.