Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, vaka sayılarının arttığını belirterek Atakum'un koronavirüs haritasını paylaştı. Deveci, "Maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerine özen gösterelim" uyarısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. öğr. Muhammet Ali Oruç'un vaka sayılarının Atakum ve Terme ilçesinde tırmanışa geçtiğini belirterek yapmış olduğu, “Vaka sayılarımız yeniden artışa geçti, özellikle Atakum ve Terme ilçelerimizde diğer ilçelerimize oranla daha fazla bir artış görüyoruz. Maalesef Samsun için yeniden kritik eşiğe geliyoruz, Samsunluların kırmızı alarm verip daha sıkı önlemler almasının zamanı geldi” açıklamasının ardından Atakum için bir uyarı da geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanarak tedavi gören ve hastalığı atlatan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'den geldi.

DURUM ORTADA

Başkan Deveci Atakum'un koronavirüs risk haritasını paylaşarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Atakum'da salgın yoğunluğunun son hali. Durum ortada, sorumluluğumuz belli. Toplum olarak Koronavirüs ile mücadele etmemiz gerekiyor, tedbirsizlikle değil. Maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerine özen gösterelim. Hep birlikte görecek güzel günlerimiz var. #maskenitak" ifadelerini kullandı.