Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat ve beraberindeki ekip Havza ziyareti kapsamında ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ederek ilçede sel baskınından korumak amacı ile uygulanacak projeler hakkında Başkan Özdemir ile istişarelerde bulundular. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat amaçlarının daha güvenli ve yaşanabilir şehirler inşa etmek olduğunu belirtti.

YENİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza OSB ile birlikte hızlı bir büyüme dönemine girmekte olan ilçenin daha güvenli ve halkın ihtiyaçlarına uygun bir şehir imarı için çalıştıklarını belirterek; “İlçemiz büyüyor ve ihtiyaçlarımızda buna göre artış göstermekte. Havza Belediyesi olarak Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz çerçevesinde ilçemizin başta sel olmak üzere doğal afetlere karşı daha güvenli bir hale getirmek ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir şehre dönüştürmek adına projelerimizi hayat geçirmek adına gayret göstermekteyiz.” Dedi.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat daha sonra beraberindeki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne bağlı ekip ve Havza Belediyesi teknik personelinin katılımı ilçede uygulanacak proje alanlarında saha ve teknik incelemelerde bulundular.

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.