Atakum Rotary Kulübü, 'Rotary Yarının Liderlerini Arıyor'(RYLA) semineriyle, farklı illerden gelen 30 öğrenciye, gelecek hedeflerinin belirlenmesine katkıda bulunmak adına eğitim programı gerçekleştirdi.

GELİŞİMLERİ DESTEKLENİYOR

Seminer hakkında bilgi veren Atakum Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Cengiz, "RYLA, Rotary’nin 18-24 yaş arası gençlere liderlik eğitimi verdiği bir seminerdir. Kişisel gelişimi destekleyen liderlik vasıfları kazandırmayı ve iyi yurttaşlık bilincini aşılamayı amaşlayan bu eğitim; münazaralar, karşılıklı sohbetler ve sosyal etkinliklerden oluşmaktadır. 157. RYLA'mızın teması, hayalleri gerçek, imkansızı mümkün kılan lider olmaktır. Gençlerimiz, RYLA konuşmacılarından liderlik, farkındalık eğitimleri aldı. Bu eğitimler gençlerimize ışık tutacak, yol gösterecektir. Bizler, ülkemizi ve içinde yaşadığımız dünyayı daha güzel ,daha eşit,daha yaşanır kılmak için çalışıyoruz" dedi. 

HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN GİDİN

Gençlere hayallerinin peşinden koşmaları gerektiğini söyleyen Cengiz sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Hayal edin, hayallerinizden hiç vazgeçmeyin. Mücadele etmek yaşantınızın bir parçası olsun. Vizyon, kendimizi gelecekte gördüğümüz yer, hayal ise gelecekte kendimizi orada göremezsek, orada olma olasılığımız olmasa da, olmak istediğimiz yerdir. Bugünden geleceğe doğru baktığınızda kişisel, aile ve iş hayatınızda 5,10 ve 20 yıl sonra kendimizi nerede görmek istiyorsak, bugünden onun temellerini atmamız, ona göre davranmamız ve kendimizi buna göre yetiştirmeliyiz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.