Atakum Final Okulları'ndan LÖSAM’a Destek Samsun Atakum Final Okullarının 9. sınıf öğrencileri , kimya dersi öğretmenleri Vildan Yılmaz ile birlikte “Kolonya Yapımı Deneyi”yle kendi kolonyalarını üretti. Kolonyalarına “FİNALYA” adını veren öğrenciler bu keyifli ve verimli çalışmalarını öğretmenlerinin de desteğiyle bir bağış kampanyasına çevirdiler

Samsun Atakum Final Okulları laboratuvarlarında yaptıkları deneyle elde ettikleri kolonyaları bu kampanyada kullanmak amacıyla şişeleyerek okul yönetici, idareci ve öğretmenlerinin beğenisine sundu. Topladıkları bağışlarla Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneğindeki (LÖSAM) kardeşlerine destek olan öğrenciler LÖSAM’ı ziyaret ettiler.

ÖRNEK ÇALIŞMA Öğrenci ve öğretmenleri Vildan Yılmaz’ı kabul eden LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk ülkemizde her 50 bin çocuktan birisinin lösemi olduğu gerçeği üzerinde durarak bu hastalıkla mücadele eden çocukların ve yakınlarının her zaman yanlarında olduklarının altını çizerek bu hastalıkla savaşan tüm hastalara şifa dilediğini ekledi. LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk ve eşi Ayşegül Öztürk Samsun Atakum Final Okulları öğrenci ve öğretmenlerine bu örnek çalışmaları için teşekkür ettiler.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.