Atakum Belediyesi AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 24 Temmuz'da kutlanan Basın Bayramı dolayısıyla, Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S, Samsun Gazetesi, www.samsungazetesi.com ile www.samsuncanlihaber.com'u içinde barındıran Samsun Medya Grubu çalışma kompleksini ziyaret etti. 

UZUN'LA SOHBET ETTİLER

Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun bir süre miniklerle sohbet etti. Ardından öğrenciler merak ettikleri soruları sorarak, Kanal S'nin stüdyolarını ve haber merkezini gezdi. Öğrenciler, televizyon programlarının arka planlarını ve gazetenin yapılış aşamalarını öğrendiler. Eğlenceli ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette minikler, Kanal S mikronlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 

EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR

Ataçocuklu miniklerin eğlenerek ve yerinde öğrenebilmesi için ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden AtaÇocuk Gündüz Bakımevleri Kurucu Müdürü Selin Yaralı, "Basın bayramı dolayısıyla, çocuklarımızın sizleri tanımasını istedik. Televizyonlarda, gazetelerde gördüklerinin nereden kaynaklandığını, nasıl olduğunu, bu haberlerin nasıl çıktığını, televizyonda haberleri izlerken sizin arka planda neler yaptığınızı görsünler istedik. Samsun'da böyle bir alanın olmuş olması bizim için çok önemli tabi ki. Samsun Medya Grubu'na teşekkür ederiz" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.