Rusya vatandaşı 35 yaşındaki Nikolay Gromkov, aşık olduğu kadınla evlenebilmek için sıra dışı bir yolculuğa çıktı. Gürcistan üzerinden Türkiye’ye giriş yapan Gromkov, İstanbul’a ulaşmayı hedeflerken yol üzerindeki şehirlerde gitar çalarak para biriktirmeye çalışıyor.

Gromkov’un Türkiye’deki duraklarından biri de Samsun’un Çarşamba ilçesi oldu.

Samsun’da İlyas Mert Çelik’in hayali gerçek oldu! O anlar duygulandırdı
Samsun’da İlyas Mert Çelik’in hayali gerçek oldu! O anlar duygulandırdı
İçeriği Görüntüle

samsun haber: Aşkı uğruna yollara düştü! Son durağı Samsun oldu

TARİHİ KÖPRÜDE GİTAR ÇALIYOR

Çarşamba Tarihi Köprüsü üzerinde gitar çalan Gromkov, hem yol masraflarını karşılamaya hem de evlilik için kendisine konulan şartı yerine getirmeye çalışıyor.

Yaklaşık 600 bin TL’ye karşılık gelen 1 milyon Rus rublesini toplamayı hedefleyen Gromkov, hazırladığı el yazısı notla da hikayesini yoldan geçen vatandaşlara anlatıyor.

samsun haber: Aşkı uğruna yollara düştü! Son durağı Samsun oldu

“PARAYI TOPLAMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Aşık olduğu kadınla tesadüfen tanıştığını anlatan Gromkov, birlikte bir süre seyahat ettikten sonra duygularının değiştiğini söyledi.

Gromkov, “Birlikte bir süre seyahat ettik ve ben ona aşık oldum. O da bana 1 milyon Rus rublesi toplarsam benimle evleneceğini söyledi. Ben de bu parayı biriktirmek için yollara düştüm” dedi.

HEDEFİ İSTANBUL

Gürcistan’dan başlayan yolculuğunun İstanbul’da sona ermesini planlayan Gromkov, geçtiği kentlerde sokak müziği yaparak vatandaşlardan destek istediğini belirtti.

Gromkov, “Gürcistan'dan yola çıktım, hedefim İstanbul'a gitmek. Çarşamba da yolumun üzerindeydi. Hedeflediğim parayı kazanabilmek için geçtiğim her şehirde gitar çalarak insanlardan destek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“6 BİN KİŞİDEN 100 LİRA YETERLİ”

Evlilik için ihtiyaç duyduğu paraya ulaşmak amacıyla yaptığı hesabı da paylaşan Gromkov, yaklaşık 600 bin TL biriktirmesi gerektiğini söyledi.

Gromkov, “Yaklaşık 600 bin TL biriktirmem gerekiyor. Aslında tek ihtiyacım olan şey, 6 bin kişinin bana 100'er lira destek olması. O zaman hedefime ulaşıp mutluluğa kavuşacağım” diye konuştu.

Samsun'da korku dolu 4 saat! Depo alev alev yandı

Samsun’da mide bulandıran olay! 75 yaşındaki şahıs tutuklandı

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA