Samsun'da Yeşilyurt Alış Veriş Merkezi, Aşk Çağırsan Gelir filminin oyuncularına ev sahipliği yaptı.

6 Mayıs tarihinde vizyona giren 'Aşk Çağırırsan Gelir' filmi oyuncuları Samsun Yeşilyurt Alışveriş Merkezine gelerek burada seyirci ile buluştu. Seyirci tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan filmin oyuncuları Samsun'u çok güzel bulduklarını söyledi.

Altın Portakal ödüllü Emre Kavuk'un yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Aşk Çağırırsan Gelir filminin oyuncularından Keremcem, Melis Babadağ, Özgün Çoban, Sera Tokdemir, Fatih Özkan ve Cem Zeynel Kılıç, Samsun Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'ne gelerek burada seyirci ile buluştu. Sinema salonunda seyirci ile selamlama konuşması yapan oyunculara ilgi yoğundu. Vatandaşlar filmi izlemek için heyecanlı olduklarını belirtirken, bazı vatandaşlar ise oyuncularla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

"Filmimin geniş kitlelere ulaşmasını çok istiyorum"
Film hakkında bilgi veren Yönetmen Emre Kavuk, “Film 1 gün içerisinde gerçekleşen 5 farklı hikayeyi konu alıyor. Ana karakterimiz aşkı aradığını söylüyor ve diğer karakter ona aşkı getiren olaylar zincirini başlatıyor. Filmi Ordu’da 4 haftada çektik. Bundan 2 yıl önce çektik fakat pandemiye denk geldi. Biraz beklemek zorunda kaldık. Şu an yeni vizyona giriyoruz. Ben ilk defa Samsun’a geliyorum. Seyirci ile buluştuk. Her yönetmen gibi ben de filmimin geniş kitlelere ulaşmasını çok istiyorum” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.