Muş’un Malazgirt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları değerlendirme toplantısı yapıldı.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu başkanlığında Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Malazgirt’te bağlı tüm ortaokul müdürleri ile branş öğretmenleri katıldı. Toplantının açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, "TEOG sınavlarında başarı oranımızı yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapmamız lazım. ”Bu yıl TEOG sınavlarında başarıya ulaşabilmek için sekizinci sınıflara 17 bin liralık kitap dağıttık. Ayrıca hafta sonları tüm ortaokullarımızda kurslar açarak, başarıya ulaşmak için elimizden geleni yaptık. Siz okul idarecileri ve branş öğretmenlerimden de bu yıl yapılacak sınavlarda daha çok gayret bekliyorum. 29-30 Nisan 2015’te yapılacak sınavlarda başarıya ulaşmak istiyoruz. O yüzden siz eğitimcilere çok iş düşüyor “dedi.
Adaksu Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ömür Benal Bener, sinevizyon gösterisi yaparak,TEOG sınavında başarıya nasıl ulaşılabilir brifingi verdi.