Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği” tamamlandı. Sarıçam Spor Lisesi şampiyon oldu.
Nihan Geven Spor Salonu’nda yaklaşık 40 gündür devam eden “Okullararası Genç Erkekler Futsal Müsabakaları”na 60 okul katıldı. Turnuvanın başından beri üstün performans gösteren Sarıçam Spor Lisesi, son müsabakada rakibi Turgut Özal Anadolu Lisesi’ne penaltı atışlarıyla mağlup olarak turnuvada ilk mağlubiyetini almış oldu.
Çekişmeli geçen müsabakalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Personeli Gökhan Gönen, Sarıçam Spor Lisesi Müdürü Bilal Oldaç, Sevim Tekin Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Hüseyin Şahin ile Bülent Sonuvar tarafından verildi.
Ayrıca müsabaka öncesi her iki takımın sporcuları tarafından geçtiğimiz günlerde Mersin’ in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan anmak amacıyla “Özgecan’lar Ölmesin Kadına Şiddete Dur De” yazılı pankart açtılar.
Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde:
Sarıçam Spor Lisesi, Adana Anadolu Lisesi, Sevim Tekin Anadolu Lisesi ile Turgut Özal Anadolu Lisesi