ATAMAYANA ATARLAR 

Karşılaşma sonrası Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "3 puan alacaktık ama top sevmeyince, futbol şansı olmayınca olmuyor. Sen penaltıyı kaçırırsan 2 top direkten dönerse karşı karşıya goller atamazsan futbolda bir kural var, atamayana atarlar. Bizde de o oldu. Yapacak bir şey yok. Ne ben çıkıp sahada oynayabilirim ne de hoca çıkıp oynayabilir. Futbolcular gelen fırsatı değerlendiremedi. Herkesi üzdüler. Lig de bu kadar pozisyona girip atamayan takım yok" diye konuştu. 

yıldırım (3)
 
O GECE UYUYAMADIM
 
Alınan mağlubiyet sonrası uyuyamadığını belirten Yıldırım, "Dört maçımız gitti. Önümüzde 34 maçımız var. Ama ben bu kulübün sahibiyim. Benim param gidiyor. Canım yanıyor. Herkes üzülüyor ama gece başını yastığa koyduğunda uyuyor. Ben uyuyamıyorum. Ne yapacağım diyorum. Bu şehir mutsuz oluyor diyorum. Sabah 06.30’da yattım. Demek ki mağlubiyetler herkesten çok beni üzüyor. Paramla rezil oluyorum. Güzel bir takım kurduk. Maç özetini izliyorum. Manisa FK’nın sadece golünü gösteriyor, bizim ise birçok pozisyonumuzu" ifadelerini kullandı. 

SÜPER LİG AYARINDA BİR TAKIM

Birçok pozisyona girmelerine rağmen, skora yansıtamadıklarına değinen Başkan Yıldırım, "Maçı gider izlersin takım pozisyona girmez, başkanım hoca bu takımı oynatamıyor dersin ama öyle bir şey yok. İstatistikler ortada. Ben Süper Lig ayarında bir takım kurdum. Bu takım ile Süper Lig’de oynasak, ilk 11’de olurdum. Bu kadar net söylüyorum. Süper Lig kolay. Bizim lig daha zor. Fofana topu alıyor, 3 kişi baskı yapıyor, adam 5 kişiye çalım atmak zorunda kalıyor, atamıyor. Futbol oynayamıyoruz. Karşı taraf kazanmak için değil seni oynatmamak için çabalıyor. Böyle olunca herkes üzülüyor. Bunun açıklaması yok. Bu lig acayip bir lig. Futbol oynuyoruz ama gol atamıyoruz" dedi. 

ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR 

İstifa söylemleri ile ilgili ise Yıldırım, "Bekara eş boşamanın kolay olduğunu" belirterek açıklamasını şöyle tamamladı:

"4 gün sonra Çaykur Rizespor maçı var. Kim çalıştıracak takımı? Geçen sezon da taraftar istifa dedi. Taraftarı dinledik hocaya kıydık. Ne oldu? Samsunspor kaybetti. Şimdi ben bugün kızdım hocayı gönderdim diyelim. 3 gün sonra Rize’ye gideceğiz. Öbür hafta yine maç var. Biz dedik ki şu 7 haftayı görelim. 7 hafta zorlu bir maç nasıl geçecek göreceğiz. Hoca da biliyor, herkes biliyor. Önümüzü bir görelim. Ondan sonra milli maç arası var. Orada oturup bakacağız.  O araya kadar bizim hızlı hareket etmemiz gerekmiyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur. İyi bir takım var. Olmuyor. Bayram hoca kötü niyetli değil, yapıyor. Skor olmayınca hocaya patlıyor. Ama bu takım 3 maç, 5 maç alsa hemen ilk 3 ya da 5’te olacak. Sahamızda yenseydik, dördüncü oluyorduk. Yenemedik, 10. sıradayız. Bir seri yakalasak, 3-4 maç ondan sonra bizi kimse tutamaz" 

Esra VURAL Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.