Erzincan Girişimci İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (EGİSAD) Erzincan’da faaliyet gören yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda buluşarak gündemi değerlendirdi.
Erzincan Girişimci İş Adamları ve Sanayicileri Derneği Başkanı Güner Ersoy gündeme ilişkin yaptığı açıklamada; “İçinden geçmiş olduğumuz ekonomik sıkıntılar var. Bu ekonomik sıkıntıları nasıl milimize edebiliriz onun çabası içerisindeyiz.2007 ‘de de bir ekonomik kriz atlattı bu ülke. Bunu kendi içimizde kurmuş olduğumuz birliktelikle, güvene dayalı bin esasla meseleyi yüzeysel olarak atlattık.
Bugün para piyasalarında da ciddi bir daralma var. Bu daralmanın neticesi itibariyle de yine piyasaya güven terkin ederek bu krizi yüzeysel olarak az bir hasarla atlatmanın hesabını yapmak durumundayız. Şuan da seçimlerle beraber birde kriz piyasalarda etkisini göstermiş durumda. Bunların hepsiyle beraber halkımızla, milletimizle, siyasilerimizle, devlet büyüklerimizle inşallah güvene dayalı bir esasla birbirimizi destekleyerek bu sıkıntıların üstesinden en kısa sürede geleceğiz. Bu sıkıntılar geçici ama bu sıkıntıları atlatabilmekte dayanışma ile olacak.” dedi.