Erdemli Belediyesi ve Eti Sanat Tiyatrosu işbirliğinde düzenlenen, ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ isimli oyun çocuklarla buluşturuldu.

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde günde iki seans olmak üzere, dört seans halinde, çocuklara sergilenen oyuna, büyük ilgi gösterildi. Erdemli’de, özellikle de köylerde yaşayan çocukları tiyatroyla tanıştırmayı amaçlayan Erdemli Belediyesi, çocukları, birbirinden muhteşem oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, ETİ Sanat Tiyatrosu işbirliğiyle, ’Kırmızı Başlıklı Kız’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Gösteri sonrasında açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ulusal bir tiyatro olan ETİ Sanat Tiyatrosunu Erdemli’de çocuklarla buluşturmanın önemli olduğunu söyledi. Özellikle köy okullarını davet ettiklerini kaydeden Başkan Tollu, bugüne kadar sanat ile tanışmamış çocukları bu etkinlik sayesinde sanatla buluşturduklarını ifade etti. Erdemli’nin sanat başkenti olması yönünde son derece önemli mesafeler kat ettiğini vurgulayan Tollu, bu anlamda önemli sanatsal ve kültürel etkinliklere imza attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini söyledi.