Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Atatürk Gençlik Merkezi ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde 2018 bahar dönemi kurs kayıtları başladı. Meslek edinmek ve kendini her alanda geliştirmek isteyenlere rehber olmaya devam eden Gençlik Merkezleri’nde kayıtların 20 Şubat’a kadar devam edeceği belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi ve Atatürk Gençlik Merkezi, geniş bir yelpazede hizmet sunan ve kentin prestijli eğitimleriyle 2018 yılı bahar dönemi kurslarına başlıyor. Meslek edinmek ve kendini her alanda geliştirmek isteyenlere rehber olmaya devam eden Gençlik Merkezleri’nde 2018 bahar dönemi kurs kayıtları başladı.

15 Ocak’ta başlayan başvuru tarihi, 20 Şubat’ta sona erecek. Gençlik Merkezlerinde telkariden hızlı okumaya, ahşap boyamadan ilk yardıma, enstrümandan, Latin danslarına, işaret dilinden, Halk oyunlarına, Bilgisayar’dan, Hasta Kayıt Kabul kursuna kadar çok geniş bir yelpazede kurs seçeneği bulunuyor. Vatandaşların tercih ettikleri kurslara 20 Şubat mesai bitimine kadar başvurması gerekiyor. 12 yaşından üzeri herkes kurslara kayıt yaptırabilecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi ve Atatürk Gençlik Merkezi’ndeki meslek edindirme kurslarına kayıt için gerekli evrakların 1 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve Büyükşehir Belediyesinden alınacak olan sicil numarası olduğu açıklandı.