Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Dualar Mahallesinde bir hafta önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan İsmet Kahraman’ın (33) ailesinin umutları giderek tükeniyor.
15 Haziran günü evinden ayrıldıktan sonra gece yarısı arabası Yazırlı köyüne gelmeden köprü üzerinde terk edilmiş halde bulunan İsmet Kahraman’ı bulmak için jandarma ekipleri aramalarını tüm hızla sürdürüyor. Kayıp İsmet Kahraman’ın babası Hüseyin Kahraman oğlunun ölü ya da diri olarak bulunmasını isterken, oğlunun kaçırılmış ise sağ salim teslim edildiği sürece şikayetçi olmayacaklarını da söyledi. Kayıp İsmet Kahraman’ın kanser hastası annesi Serpil Kahraman da yetkililerden oğlunun biran önce bulunmasını talep ederken, gözü yaşlı eşi Serpil Kahraman ise 1 yaşındaki oğullarının her gün babasını sorduğunu ve içinin kan ağladığını belirtti.
“SAĞ SALİM EVE DÖNERSE ŞİKAYETÇİ OLMAYACAĞIZ, ÖLÜSÜ YA DA DİRİSİ BULUNSUN”
Oğlunun kaçırılmış ise eve sağ salim dönmesi durumunda kimseden şikayetçi olmayacaklarını söyleyen acılı baba Hüseyin Kahraman, “Olay pazartesi günü ayın 15’inde oldu. Biz çocuğumuzun bulunması için jandarmaya haber verdik. Olayın araştırılmasının ağır işlediğini düşünüyoruz. Dosya Fatih Öztürk adlı savcıya verildi. Telefon kayıtlarında ne var hala bilmiyoruz. Bizi oyalıyorlar mı anlayamadık. Biz yetkililerden oğlumun ölüsünün veya dirisinin bulunmasını istiyoruz. Bizim arama gücümüz yok. Kaçıran kişiler kim olursa olsun oğlum canlı olarak eve geldiği sürece biz kimseden şikayetçi olmayacağız. 1 yaşındaki torunum yetim kalmasın. Oğlumun kimseyle düşmanlığı yoktur. Sadece kendi halinde alkol alır. Kimseye zararı olmayan bir tiptir. Olayda arkadaşlarını oğlumu tongaya düşürmüş olabilir. Arabadan iz bulunmaması bizi bunları düşünmeye itiyor” dedi.
“OĞLUM HER GÜN BABAM NEREDE DİYOR”
Eşinin biran önce bulunmasını isteyen ve 1 yaşındaki oğlunun her gün babasını sorduğunu ifade eden kayıp İsmet Kahraman’ın gözü yaşlı eşi Serpil Kahraman, “Oğlum bana her gün babam nerde diye soruyor. Ona cevap veremiyorum. Lütfen eşimi bulun. Yetkililere söylüyorum. Herkes seferber olsun. Tek dileğim onu sağ salim görebilmek” ifadelerini kullandı.
KANSER HASTASI ANNESİNİ İĞNEYLE AYAKTA DURUYOR
Kayıp İsmet Kahraman’ın kanser annesi Serpil Kahraman ise artık dayanacak gücünün kalmadığını belirterek, “Sürekli ağlıyorum. Artık oğlumun biran önce bulunup eve gelmesini istiyorum. Artık dayanacak gucüm kalmadı. Yetkililerden arama çalışmalarını hızlandırmalarını istiyorum. 1 yaşındaki oğlu ile eşi yetim kalmasın. Oğlumu biran önce bulun” diye konuştu.