İnternet'ten film ve oyun gibi istediğiniz her bir şeyi temin etmenin bir çok yolu vardır,bunların başında'da torrent siteleri gelmektedir.İnternet kullanıcılarının ağırlıkla kullanmayı tercih ettiği bir çok torrent siteleri kapatılmış olsa'da bir şekilde tekrar açılabiliyor işte onlardan biri zamanın en çok kullanılan torrent sitesi tekrar aktif hale geldi nasıl mı? işte detaylar...

1 AY ÖNCE KAPATILMIŞTI

Çok değil bundan bir ay önce 9 aralık günü emniyet güçlerinin yaptığı bir baskınla Zamunda, Kickass, The Pirate Bay sitesi erişime kapatılmıştı,ama bu ayrılık çok sürmedi ve kullanıcılar sitelerine tekrar kavuştu.

AÇILIŞI KISA SÜRDÜ

Dün gece Türkiye saati ile gece 02:00 sularında Kickass, The Pirate Bay erişime tekrra açıldı. kapatıldıkatan belli bir süre sonra sitenin ana ekranı'na korsan bayrağı koyan site yönetimi açılacaklarının sinyalinide vermişlerdi.

SİTEDEN ANLAMLI MESAJ

Site açılır açılmaz siteyi ziyaret eden kullaınıcaların ilk dikkatini çeken ise ana sayfa ekranına eklenen Anka kuşu,logosu olmuştu.Herkesin merak ettiği bu logo aslında pers mitolojisi kaynaklı bir efsane oluşu özelliği ise olümsüz olması ve küllerinden yeniden doğması olmasıdır.
Kickass, The Pirate Bay site yönetimi'nin ciddi olarak vermek istediği mesaj yerine ulaştı mı? ulaşmadı mı? bekleyip göreceğiz.