AK Parti Konya Milletvekili adayı Muhammed Uğur Kaleli, seçim çalışmaları kapsamında merkez Meram ilçesindeki mahalleleri ziyaret ederek yaklaşan seçimler öncesi destek istedi.
AK Parti’nin Konya’dan 5’inci sıra milletvekili adayı Muhammed Uğur Kaleli, AK Parti Meram ilçe Başkanı İbrahim Özen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Edip Emre Görgülügil ve teşkilat mensuplarıyla birlikte merkez Meram ilçesine bağlı eskiden köy statüsünde olan taşra mahalleleri ziyaret ederek, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesinde vatandaşlardan destek istedi. Milletvekili adayı Kaleli ziyaretlerde mahallelerdeki çocuklarla tek tek ilgilenerek, oyuncuklar dağıttı.
AK Parti Konya Milletvekili adayı Muhammet Uğur Kaleli yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarının 7 Haziran’a kadar devam edeceğini belirterek, “Köylerle birlikte ilçeleri geziyoruz. İlçelerdeki ve köylerdeki heyecanı görüyoruz. Mükemmel bir heyecan var. AK Parti’ye bir teveccüh var. Allah bu sevgiyi, bu teveccühü bu insanların üzerinden inşallah eksik etmesin. Bu seçimler sadece Türkiye’nin seçimleri değil, dünyayı ilgilendiren seçimler. Dünya’da birçok ülke Türkiye’nin tekrar eski kaoslu dönemlere, o koalisyonlu dönemlere geri dönmesini isteyen çaba içindeler. Bir taraftan da mazlum olan ülkeler de Türkiye’ye dua ederek Türkiye’nin tekrar dünyada çok güçlü bir devlet olması için dua ediyor. İnşallah onların duası ve halkımızın desteğiyle, 7 Haziran seçimlerinde çok büyük bir başarı kazanılacağına ben canı gönülden inanıyorum. Biz Başbakan şehriyiz. Ben ne kadar Kavak köylü olsam da burada Başbakan şehrinin ne olduğunu Kavaklılar’ın hepsi biliyor. Bugüne kadar da AK Parti’ye göstermiş oldukları sevgi ortada. İnşallah bu seçimlerin sorumluluğuyla birlikte Kavak Köylüler sadece Kavak’ta değil halkalar oluşturup bu halkaları genişleterek eşlerine, dostlarına, yarenlerine, akrabalarına AK Parti’nin bu seçimlerde çok çok önemli bir sevgi ve teveccüh göstererek destek vereceklerine ben canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen de, “Köylerimizde AK Parti’ye olan sevgiyi biliyoruz Başbakanımız Ahmet Davutoğlu için sizden destek bekliyoruz. Sizlerin de bu desteği vereceğine inancımız tam” dedi.