CHP Meclis Üyesi Hurşit Kuşçu, “Yeni yılda hem Malatyamıza, hem de Yeşilyurtumuza başarı dileklerimizi iletmek için bugün sayın başkanımızı ziyaret ediyoruz” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Biz Yeşilyurt belediye meclisi olarak gerçekten bir kısmınızla beraber değiliz. Altı arkadaşımızla birlikte belediye meclisinde birlikte çalışıyoruz. Bu atmosfer yeni Türkiye’de olması gereken bir atmosfer diye düşünüyorum. Türkiye’nin yeni yüzyılda seçim atmosferinin sandıkla birlikte kalması gerektiğine inanıyorum” dedi.
Başkan Polat, “Herkesin kendi görüşü mutlaka olması ve savunması gerekiyor. Bu anlamda fikir özgürlüğünün en üst derecede olduğu yerler, en demokratik ülkelerdir. Bizim de o boyutuyla gerek fikir, gerek teşebbüs özgürlüğünü en üst seviyede uygulayan olma hedefini koymamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bugün CHP grubundaki arkadaşlarımızın yeni yılı tebrik için ziyaretimize gelmeleri benim için çok büyük bir onurdur. Biz Yeşilyurt belediye meclisi olarak gerçekten bir kısmınızla beraber değiliz. Altı arkadaşımızla birlikte belediye meclisinde birlikte çalışıyoruz. Meclisimizde bir seviye var ve o seviye çerçevesinde hukukumuz var, saygı sevgi çerçevesinde bir ilişkimiz var. Ben tekrar ziyaretinizden dolayı CHP’li Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum ve sizlerinde yeni yılını tebrik ediyorum” dedi.