Şehitkamil Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezinden 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında, yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, ve yıl sonu Rehber öğretmen toplantısı için geniş toplantı programı düzenlendi.
Şehitkamil Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezin Yılsonu kahvaltısına, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Yavuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Şehitkamil Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Tokmak, Şehitkamil ve Oğuzeli İlçelerinden 350 öğretmen katıldı.
Gaziantep’te kahvaltıda bir araya gelen Rehberlik öğretmenleri ve yetkililer, keman dinletisi eşliğinde keyifli anlar geçirdi.
Kahvaltı sonrası konuşma yapan Şehitkamil İlçe Müdürü Mehmet Yağcı, yıl boyunca öğrencilere yol gösteren Rehber öğretmenlere duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Organizasyonda emeği geçen Şehitkamil Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Tokmak’a teşekkür etti.
Şehitkamil Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezinin hazırladığı Organizasyon sonunda, 3 öğretmene PC ve Tablet hediye edildi.