Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Özgüven, yapımı tamamlanmak üzere olan Engelsiz Yaşam Parkı’nın çocuk oyun gruplarının güvenliğini de kontrol etti.

Kendilerinin hizmetle mükellef olduklarını ifade eden Başkan Özgüven, “Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Asfalt, refüj, kaldırım ve parklarımızda kış ayların verdiği tahribatları giderme, çiçeklendirme çalışmalarımız sürüyor. Bizler bu şehre hizmet etmekle mükellefiz. Bugün mesaimize sahada çalışan personellerimizi ziyaret ederek başladık, çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Yapımını tamamlamak üzere olduğumuz Engelsiz Yaşam Parkımızın çocuk oyun gruplarının güvenliğini kontrol ettik. Çocuklarımız bizim geleceğimiz onların sağlığı ve mutluluğu bizim için her şeyden önemlidir” şeklinde konuştu.

“Aktif belediyecilik yerinde görerek yapılır”

Daha güzel daha modern bir Ereğli için çaba gösterdiklerini ifade eden Özgüven, “Aktif Belediyecilik yerinde görerek ihtiyaçları gidererek, mahallelerle Belediyemiz arasında köprü olan muhtarlarımızla sıkı bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızla sürekli istişare halinde olarak yapılır. Bu noktada göreve geldiğimizden beri birlikte yönetelim prensibimizi her zaman uyguladık. Doğru ve hızlı kararlar alabilmek için sahada olmamız gerektiği düşüncesiyle mesaimizin büyük bölümünde çalışmalarımızı yerinde takip ediyoruz. Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin şehrimize hizmet ediyoruz. Bu noktada hemşehrilerimizin bize olan desteği bizi daha da kamçılıyor. Çalışmalarımızdan dolayı çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlık için özür diler, bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.