AMASYA (AA) - Gümüşhacıköy’de bir grup öğrenci ve öğretmen, İlköğretim Haftası dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı Şükrü Çetinkaya ve Belediye Başkanı Zehra Özyol'u ziyaret etti.

Gümüşhacıköy Işık İlkokulu Müdürü Mustafa Acar ve öğrencilerini makamında kabul eden Çetinkaya, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren Çetinkaya, "Yeni öğretim yılında öğretmenlerimize gayretleri için çok teşekkür ediyorum. Allah kolaylıklar versin. Öğrencilerimizin çalışkanlığı ile Gümüşhacıköy’ümüzün çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum" dedi.

Çetinkaya, ziyaret sonunda öğrencilere hediyeler verdi.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol da İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Kemalpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Gürgil ve bir grup öğrenciyi makamında kabul etti.

Özyol, öğrencilerin artık bilgi çağında olduklarını belirterek, eğitim ve kitap okumanın önemine dikkati çekti.

Yeni eğitim öğretim sezonunun öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılı geçmesini dileyen Özyol, şöyle konuştu:

"Geleceğe yönelik yatırımlarımız her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Bu yatırımlar arasında birinci önceliğimiz, hizmet anlayışımızın rotası olan insan odaklı hizmet bulunmaktadır. En iyi hizmet ve yatırım insan için yapılandır. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Özyol, İlköğretim Haftası dolayısıyla ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler sundu.