TÜRK Türk Hava Yolları (THY), 24-26 Nisan tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan FIBA EuroChallenge Cup Final Four karşılaşmalarının ana sponsoru oldu.
Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, tarihi organizasyonun adına yakışan bir sponsorla anlaşmanın sevinci ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Hopikoğlu, "Türk Hava Yolları'nın global markası Turkish Airlines ile Eurochallenge Cup Final Four organizasyonunun ana sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardık. Turkish Airlines, dünya çapında parmakla gösterilen hizmet anlayışı, Türkiye'nin yer yüzündeki bayrak taşıyıcısı kimliğiyle en önemli markalarımızın başında geliyor. Eurochallenge Cup'ı kazanarak tarih yazmak istediğimiz bir organizasyonda, tarihi bir desteği arkamıza aldık; artık daha güçlüyüz. Bize verilen bu destekten dolayı, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı nezdinde, Sayın Temel Kotil ve tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu destek, Trabzonspor Medical Park olarak bize bir kez daha kupayı kazanma hedefinin önemini hatırlattı" şeklinde konuştu.
Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda 24-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Final-Four maçlarına Trabzonspor Medical Park'ın yanı sıra Fransa'nın Nanterre, Romanya'nın Energia ve Almanya'nın Fraport Skyliners takımları katılacak. Trabzonspor Medical Park, Final Four’daki ilk maçını 24 Nisan'da Romanya'nın Energia takımıyla oynayacak. İlk günü galipleri 26 Nisan’da şampiyonluk için mücadele edecek.