Sinop İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında “Senin Kanın Benim Canım Bana Can Verir Misin” sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Sinop İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında Samsun Kızılay Kan Merkezi ile yapılan görüşme neticesinde, İl Müftülüğü Çok Amaçlı Salonu’nda kan bağışı kampanyası yapıldı. Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan İl Müftüsü Mustafa Erkan, “Kan bağışında bulunmak bir vatandaşlık görevidir. Toplumun tüm kesimlerini kan bağışında duyarlı olmaya davet ediyorum. ‘Senin Kanın Benim Canım, Bana Can Verir Misin?’ sloganı ile bugün bana yarın sana lazım olacak olan ve imalatçısı yalnız insan olan kan bağışı kampanyamıza bütün canlarımızı beklemekteyiz. Sinoplular olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda sağlıklı bağışçı sayısının artması için lütfen alkol ve sigaradan uzak duralım. Kanımıza ihtiyacı olan çok insan var. Bunu unutmayalım” dedi.
Kan bağışı kampanyasının iki aşamalı olduğu, vatandaşlara yönelik bağış kampanyasının mesai saati sonuna kadar Müftülük Konferans Salonu’nda devam edeceği öğrenildi.