Muhammet KAÇAR/RİZE,()– ÇAYKUR Rizesporlu Kıvanç Karakaş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yaptımız görüşmede bizden özellikle saha içinde ve dışında davranışlarımıza dikkat etmemizi istedi" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la İstanbul'da Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde gerçekleştirdikleri buluşmayı anlatan kaptan Kıvanç, şunları söyledi:
"Cumhurbaşkanının toplantısı başlamadan önce diğer takımların kaptanlarıyla aramızda Fenerbahçe'ye yönelik saldırıyı istişare ettik. Hiç kimsenin istemediği olaylar oldu. İnşallah bir daha olmaz. Futbolcular olarak çuvaldızı biraz da kendimize batırmak zorundayız. Saha içindeki en ufak bir hareketimiz, seyirciye mal olup ateşlenmelerine neden oluyor. Futbolcular olarak bunlardan arınmak istiyoruz. Saha içinde kazananla kaybeden bir olmalı. Çünkü dostluğumuz, kardeşliğimiz daha önemli. Bundan sonra böyle olacağını düşünüyorum."
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerinden saha içinde ve dışındaki davranışlarına dikkat etmelerini istediğini, sağduyuyla birlik ve beraberlik içinde olmalarını istediğini de vurgulayan Kıvanç, şöyle devam etti:
"Cumhurbaşkanımızın söylediklerini dikkate alarak daha dikkatli olmaya çalışacağız. Görüşmede çoğunlukla hareketlerimizi düzeltmemiz gerektiğini de konuştuk. Herkesin ana fikri buydu. Futbolcular olarak da üzerimize düşüne yapıp problemlerin üstesinden gelip çözmeye çalışacağız."

FOTOĞRAFLI