Manisa’nın Salihli ilçesinde kısa adı SEMDER olan Yıldırım Yılmaz Başkanlığı’ndaki Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği üyeleri aileleri ile birlikte kahvaltıda buluştu. Kahvaltılı toplantıda geçmiş dönem başkanları ile meslekte 20 yıl ve üzerinde hizmet veren dernek üyelerine plaket takdim edildi.

Kahvaltılı toplantıya katılan üyelerine teşekkür eden Yılmaz, başlı başına bir sektör haline gelen emlakçılık sektörünün Salihli ekonomisine olduğu gibi istihdamına da katkı sağladığını söyledi. Yılmaz, “Amacımız sektörümüzün profesyonel anlamda temsil edilmesi ve vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunulmasını sağlamaktır” dedi.

Dernekte yaptığı çalışmaların, esnaf odasında yapacağı çalışmaların teminatı olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Oturan başkan değil, sorunları dinleyen, çözüm üreten, hizmet üreten bir başkan olmak için, Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Odasına adayım. Bu kararımda siz dernek üyelerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.

Yılmaz daha sonra Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği’nin kurucu başkanı Hasan Yücel Gökkaya, derneğin geçmiş dönem başkanları Mehmet Altıntaş ve Veli Babacan ile meslek hayatlarında 20 yıl ve üzerinde faaliyet gösteren dernek üyelerine teşekkür ederek plaket takdim etti.