Hayır Çarşısı projesi ile kısa sürede 3 bin parça giysinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum halkı projemize büyük bir duyarlılık göstererek Hayır Çarşısı projemizi önemli bir konuma ulaştırdı” dedi.
Hayır Çarşısı projesi kapsamında ilçede birlik ve beraberlik ortamı oluşturduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi tarafından sürdürülen Hayır Çarşısı projesi kapsamında farklı 8 mahallede kurulan mağazalar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmaya devam ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında kurduğumuz bu gönül bağı ile bugüne kadar 3 bin parçadan oluşan giysi yardımı ulaştırıldı. Projede amaçladığımız birlik ve beraberlik ortamı oluştu. Yardımların direkt ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesi adına mağazalarımızı mahallelerde açıyoruz. Bu sayede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ne eksikleri varsa bu mağazalarda rahatlıkla temin edebiliyor” diye konuştu.
Projenin daha kapsamlı bir hal alması için gelecek destekleri beklediklerini söyleyen Başkan Taşçı, “Bu özel projede yer almak isteyen vatandaşlarımız merkezimize yardımlarını ulaştırabilir. Veren elin alan eli görmediği proje ile belki bir çocuğun belki bir yaşlımızın yüzü gülüyor. Atakum halkı bu anlamda büyük bir duyarlılık göstererek Hayır Çarşısı projemizi önemli bir konuma ulaştırdı. Destek verenlere teşekkür ederim. Mahallelerde mağazalarımızı açmaya, eksiklerini ihtiyaç sahiplerinin ayağına götürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.