Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Vali Süleyman Tapsız başkanlığında yapıldı.
İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Süleyman Tapsız ile birlikte, Vali Yardımcıları Bekir Atmaca, Tolga Toğan, Hakan Ezgi, Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, Musabeyli Kaymakamı Ökkeş Beyaz, Polateli Kaymakamı Adem Uslan, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce, daire amir ve müdürleri katıldı.
Toplantıya, yatırımcı kamu kurum ve kuruluşları tarafından 2014 yılı içinde uygulanan ve 2015 yılında da devam edecek olan projelerinin sunumları ve değerlendirmelerinin yapılmasıyla başlandı.
Kilis ile ilgili genel konuların da görüşüldüğü toplantıda; Vali Süleyman Tapsız, kamu kurumlarında gördüğü eksiklik ve aksaklıklar üzerinde durarak, düzeltilmesi yönünde talimatlar verdi.
Vali Tapsız, Kamu kurumları tarafından hazırlanan etkinlik ve programlara katılımın en üst düzeyde sağlanmasını, törenlerde gerekli hazırlık ve hassasiyetin en üst seviyede olmasını, devlet destekli projelerden, hazırlanacak yeni projelerle azami düzeyde faydalanılması, kurumlar arası koordinasyonun en iyi şekilde sağlanmasını, kamu hizmetlerinin sunumunda çözüm odaklı olunmasını belirtti.
Vali Tapsız, konuşmasına devamla, Kamu kurum ve kuruluşlarının gerçekleştirmiş oldukları yatırımlar hakkında aşama aşama bilgi vermeleri gerektiğini, çalışmalarından dolayı tüm kurum müdürlerine teşekkür ederek, 2015 yılının bir önceki yıla göre daha verimli ve başarılı geçmesini diledi.